Individuele deelnemers

Het inschrijfgeld voor Swim to Fight Cancer 2018 bedrijft voor individuele deelnemers € 75,00. (Early Duck tarief van €35 bij inschrijving voor 15 juni) De donatieverplichting die iedere deelnemer aangaat bedraagt minimaal € 250,00. De donatiegelden komen volledig ten goede aan de stichting Fight cancer.

Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer via een email een link naar zijn/haar persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven. 

Aanmeldlocatie is bij de Witte Hoeve in Giethoorn (Zuiderpad 32).

  • Elke deelnemer ontvangt:
  • 1x startbewijs Swim to Fight Cancer Giethoorn
  • 1x badmuts (let op: verplicht vanuit de organisatie)
  • 1x badhanddoek en medaille bij de finish
  • 1x consumptiebon voor eten
  • 1x consumptiebon voor drinken
  • Omkleedmogelijkheid 
  • 1x ticket voor de rondvaartboot naar de startlocatie en vanaf de finishlocatie weer terug 
  • Mogelijkheid voor eenvoudige opfrisdouche bij finish
  • Persoonlijke pagina op de site van Swim to Fight Cancer Giethoorn
Schrijf je hier in!
deelnemer
Deelnemer Angelique Schuur -Groen
Totaal bedrag € 2.051,00
Motivatie Mijn moeder Is 27 februari overleden aan kanker en ik zou het zo graag willen dat Door nog meer onderzoek niemand meer hoeft te sterven. Symbolisch Is het nog ook nog heel dubbel omdat mijn ouders bijna 25 jaar eigenaar waren van Café Fanfare. Daar vandaan starten wij op 1 juli. Voor altijd in mijn hart💖
deelnemer
Deelnemer Jolanda Kamans
Totaal bedrag € 1.210,00
Motivatie Afgelopen 27 februari is mijn dierbare zus overleden na een ongelijke strijd die ze helaas niet heeft kunnen winnen. Voor een ieder die met deze ziekte te maken heeft gehad, op dit moment te maken heeft of nog te maken krijgt, hoop ik met dit kleine gebaar een goede bijdrage op te mogen halen, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden, naar de genezing van deze vreselijke ziekte! Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!
deelnemer
Deelnemer Astrit Kreuze
Totaal bedrag € 1.204,00
Motivatie Te veel verdriet door deze nare ziekte.....
deelnemer
Deelnemer Gelske Plat-Zwaaneveldt
Totaal bedrag € 1.061,00
Motivatie Maandag 14 mei mochten we met een grote groep motoren en trikes de 15 jarige Geert Cazemier begeleiden. Hij kon het helaas niet winnen van zijn hersenstamtumor. In zijn ziekteproces hielp hij andere kankerpatienten door een experimenteel onderzoek te volgen. Voor hem ga ik die 2 kilometer zwemmen en hoop dat ook ik mijn steentje kan bijdragen om nieuwe onderzoeken mogelijk te maken. Natuurlijk zwem ik ook voor mijn familie en vrienden die in mijn omgeving te maken kregen met die rotziekte.
deelnemer
Deelnemer Mariella Groen
Totaal bedrag € 1.055,00
Motivatie Mijn moeder is 27 februari dit jaar overleden na een lange strijd tegen kanker. Ook buiten de familie zijn een aantal mensen ons ontvallen door deze nare ziekte.. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan meer onderzoek en nog betere resultaten..
deelnemer
Deelnemer Bianca Kroeze
Totaal bedrag € 895,50
Motivatie Als drager van het gemuteerde gen BRCA1, heb ik 16 jaar geleden er voor gekozen om preventief mijn borsten te laten verwijderen om zo de kans op borstkanker met 95% te verminderen. Als jonge moeder hoefde ik niet lang na te denken.... mijn borsten of mijn leven! Tot op de dag van vandaag voel ik mij bijzonder bevoorrecht dat ik de keuze heb gehad om voor leven te kiezen. Besef dagelijks dat ik waarschijnlijk al jaren in mijn extra tijd leef.... en geniet om mijn pubers op te zien groeien, dat wat veel vrouwen uit mijn familie niet hebben kunnen doen.
deelnemer
Deelnemer Freek Kuipers
Totaal bedrag € 825,00
Motivatie Bevordering van onderzoek
deelnemer
Deelnemer Bob Potkamp
Totaal bedrag € 795,00
Motivatie Hallo! Helaas is 2 jaar geleden mijn moeder overleden aan deze vreselijke ziekte! Om onderzoek mogelijk te maken ga ik 2km zwemmen in Giethoorn! Sponsor mij en help voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte! Je bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken! Alvast bedankt! Let's swim! Fight on!