Individuele deelnemers

Het inschrijfgeld voor Swim to Fight Cancer 2018 bedrijft voor individuele deelnemers € 75,00. (Early Duck tarief van €35 bij inschrijving voor 1 juni) De donatieverplichting die iedere deelnemer aangaat bedraagt minimaal € 250,00. De donatiegelden komen volledig ten goede aan de stichting Fight cancer.

Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer via een email een link naar zijn/haar persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven. 

Aanmeldlocatie is bij de Witte Hoeve in Giethoorn (Zuiderpad 32).

  • Elke deelnemer ontvangt:
  • 1x startbewijs Swim to Fight Cancer Giethoorn
  • 1x badmuts (let op: verplicht vanuit de organisatie)
  • 1x badhanddoek en medaille bij de finish
  • 1x consumptiebon voor eten
  • 1x consumptiebon voor drinken
  • Omkleedmogelijkheid 
  • 1x ticket voor de rondvaartboot naar de startlocatie en vanaf de finishlocatie weer terug 
  • Mogelijkheid voor eenvoudige opfrisdouche bij finish
  • Persoonlijke pagina op de site van Swim to Fight Cancer Giethoorn
Schrijf je hier in!
deelnemer
Deelnemer Henk Kuipers
Totaal bedrag € 0,00
Motivatie Zwemmen is mijn grote hobby. Wat een mooie gelegenheid om te kunnen zwemmen voor dit doel; de strijd tegen kanker. Een strijd die ik meerdere familieleden en vrienden helaas heb zien verliezen.
deelnemer
Deelnemer Charlotte Groeneveld
Totaal bedrag € 0,00
Motivatie Zwemmen doe ik heel erg graag! En om dan in zo’n mooie omgeving geld ophalen voor het goede doel is helemaal geweldig!
deelnemer
Deelnemer Freek Kuipers
Totaal bedrag € 10,00
Motivatie Bevordering van onderzoek
deelnemer
Deelnemer Claudia Elfring
Totaal bedrag € 50,00
Motivatie Omdat ik afgelopen februari 2018 mijn opa ben verloren aan kanker en hij zoon doorzetter was en giethoorn een plek was waar hij graag kwam en ook vroeger een fanatieke zwemmer was doe ik ter ere van hem hieraan mee.
deelnemer
Deelnemer Myrthe Talsma
Totaal bedrag € 80,00
Motivatie Mijn motivatie om mee te doen aan dit evenement is dat ik helaas te veel mensen in mijn omgeving heb die hebben gevochten of vechten tegen kanker met soms een goede, maar helaas vaak een slechte afloop. Hopelijk kan met meer onderzoek er meer preventief gedaan of effectiever behandeld worden!
deelnemer
Deelnemer Joanne Van Essen
Totaal bedrag € 120,00
Motivatie Helaas komt kanker ontzettend veel voor en heb ik dit ook van dichtbij in de familie meegemaakt. Mooi om door middel van mijn grootste hobby een steentje bij te kunnen dragen aan verder onderzoek.
deelnemer
Deelnemer Corina Elzenaar
Totaal bedrag € 140,00
Motivatie Mijn moeder heeft darmkanker gehad, het was een hele heftige tijd. Maar we hadden geluk. Ze is er gelukkig goed doorheen gekomen. Helaas heb ik ook gezien dat het anders kan. Zowel de zus van mijn moeder als de zus en broer van mijn vader zijn hier wel aan overleden. Het is een mensonterende ziekte..... :-( waar ik me graag voor inzet. 3 Jaar gelden kon ik op het laatste moment helaas niet mee naar de Alpe 'D Huzes, ik hoop nu wel mee te kunnen doen.
deelnemer
Deelnemer Marijke Kramer
Totaal bedrag € 147,50
Motivatie Ik vind het heel belangrijk dat er naar deze ziekte onderzoek wordt gedaan, daarom wil ik graag bijdragen .
123
>