Doe mee!

Deelnemers aan Swim to Fight Cancer maken zich sterk om door middel van donaties van vrienden, familie, collega’s, buren etc. zoveel mogelijk geld bijeen te brengen. Elke deelnemer (individueel of als lid van een team) heeft een inspanningsverplichting om minimaal € 250,00 aan donaties bij elkaar te brengen. 

De stand van de donaties kan via deze website eenvoudig gevolgd worden. De bijeengebrachte donaties gaan rechtstreeks naar zogenaamde fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers, waarvan wordt verwachten dat ze een belangrijke rol zullen gaan spelen in het kankeronderzoek in Nederland. Klik hier om meer te lezen over de fellowships.

Het inschrijfgeld voor een individuele deelnemer bedraagt € 75,00. Early Duck tarief van € 35,00 bij inschrijving voor 1 juni. Uiteraard krijg je daar het nodige voor terug. Ook worden van het inschrijfgeld de kosten betaald om Swim to Fight Cancer Giethoorn goed en veilig te kunnen organiseren. Klik op 'Ga door' en schrijf je in!


Het inschrijfgeld voor een business team bedraagt € 1.000,00. Early Duck tarief van € 500,00 bij inschrijving voor 1 juni. Het maximum aantal deelnemers per team is 5 personen. Schrijf je je als business team in, dan krijg je daar het volgende voor terug. Ook worden van het inschrijfgeld de kosten betaald om Swim to Fight Cancer Giethoorn goed en veilig te kunnen organiseren. Klik op 'Ga door' en schrijf je in!

Het inschrijfgeld voor een kind bedraagt € 25,00. Early Duck tarief van € 10,00 bij inschrijving voor 1 juni. Daarnaast verwachten we dat een kind € 100,00 ophaalt met donaties via de eigen donatiepagina.  Klik op 'Ga door' en schrijf je in!

Heeft een collega al een team aangemaakt namens jouw bedrijf? Je kunt je dan bij jouw bedrijventeam aansluiten door hieronder je team te selecteren en vervolgens op de button te drukken.
Naast deelnemers zoeken we natuurlijk ook vrijwilligers, die mee willen helpen bij de organisatie en uitvoering van dit evenement. Heb je interesse? Meld je dan aan!