Doneer


Kies hieronder een team, een individuele deelnemer of het goede doel in het algemeen en doneer! 
Je kunt controleren of je aan de goede persoon/het goede team doneert doordat deze (in het volgende scherm) naast het donatieformulier staat.

Selecteer met onderstaand rolmenu het businessteam dat je wilt ondersteunen en klik op 'ga door'! Je kunt hier het overzicht van de business teams vinden. Ieder team heeft een eigen team-pagina. Daarop kun je zien hoe het gaat met de donaties aan het desbetreffende team.

Selecteer met onderstaand rolmenu de deelnemer die je wilt ondersteunen, en klik op 'ga door'! Je kunt hier het overzicht van de deelnemers vinden. Op de persoonlijke pagina kun je van elke deelnemer zien hoe het gaat met zijn/haar donaties.

Selecteer met onderstaand rolmenu het Kids team dat je wilt ondersteunen, en klik op 'ga door'! Je kunt hier het overzicht van de Kids teams vinden. Op de teampagina kun je van elk team zien hoe het gaat met de donaties.

Heb je geen speciale binding met één van de deelnemers of teams, maar wil je wel graag Swim to Fight Cancer met een donatie ondersteunen? Dan kan dat via onderstaande button.

Bedrijven die de organisatie van het evenement zelf willen sponsoren kunnen een bedrag overmaken op rekeningnummer NL69RABO0327742404 t.n.v. Swim to Fight Cancer Giethoorn.